Ποιοί Είμαστε
Scala Patrikis
Η λειτουργία της επιχείρησης Scala Patrikis ξεκίνησε στα Τρίκαλα το έτος 1997 από τον Απόστολο Πατρίκη, με αντικείμενο εργασίας την κατασκευή ξύλινης εσωτερικής σκάλας. Ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός στην τοπική αγορά και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο. Αναγνωρίζεται για την ποιοτική εργασία, την φερεγγυότητα στις συναλλαγές και τον ειλικρινή σεβασμό στους πελάτες του.
Η Scala Patrikis, πιστεύοντας στην διαχρονική σχέση με τους πελάτες της, αναπτύχθηκε σταδιακά και μεθοδικά, φθάνοντας σήμερα να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της στον Νομό Τρικάλων.
Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής η Scala Patrikis κατάφερε με επιτυχία να δημιουργήσει πολλές κατασκευές που συνδυάζουν το ξύλο με το μέταλλο και το γυαλί, ανάλογο με τις ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών.
Η υφιστάμενη υποδομή της εταιρίας σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και μηχανοργάνωση εγγυάται την επιτυχή και αποτελεσματική καθημερινή λειτουργία.
Η Scala Patrikis προσπαθεί πάντα να είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε πελάτη που αναζητά την ιδανική σκάλα.
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.
.
Πατρίκης Απόστολος
17ο χλμ. Τρικάλων Άρτας
Γραφείο & Έκθεση
Πύλη Τρικάλων
ΤΚ 42032
Τηλ. & Fax : 2434 0 23171 Γραφείο & Έκθεση
Κινητό: 6970 804 076
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.